Mød os

Vores fantastiske team

Creative Director

Rico

Rico er salonens Art Director og har stået for det kreative og ledelsesmæssige ansvar, siden salonens åbning i 1999.

Ricos professionelle fundament er bygget på uddannelse som frisør/make-up artist/stylist og lang erfaring i frisørfaget (siden 1994), samt kontinuerlig uddannelse, stor nysgerrighed og personlig udvikling.

Drivkraften bunder i en æstetisk holdning, til individuel personlig fremtoning. Med stor ildhu søger Rico til stadighed efter nye indgangsvinkler, til det personlige udtryk i hårdesign og styling, såvel som i idéudvikling til klippe- og farveteknikker.

Senior hairstylist

Camilla

Camilla har en del års erfaring.
 
Hun er uddannet i 2012. 
 
Hun elsker at forkæle sine kunder og sørger altid for, at hver enkelt er i fokus, og at alle får den bedste behandling. 
 
Camilla går meget op i, at både klip og farve skaber den helt rigtige helhed for hver enkel kunde. 
 
Hun er en glad og smilende pige, og giver altid professionel vejledning om både hår og styling. Du kan trygt lægge dit hår i hendes hænder. 

Senior hairstylist

Fie

Fie er udannet i 2013 i Odense, og har derfor flere års erfaring indenfor faget.

Hun elsker at arbejde med mennesker og gøre dit besøg i stolen hos hende til noget helt særligt, så du føler dig godt tilpas og går hjem med et resultat og en vejledning der passer præcis til dig.

Fie er utrolig omhyggelig, grundig og værdsætter kvalitet utroligt højt.

Flere kurser, både i ind og udland, og flere års erfaring gør at Fie er klædt godt på til at tilpasse sig den enkelte kunde.

Hun er en glad og smilende pige, som værdsætter sit fag utroligt meget.

Senior hairstylist

Louise

På barsel

Louise er uddannet i København og har, siden 2012, været ansat hos Bellacci Frizisto.

Louise er en rigtig hår-nørd! Ikke bare med saksen, men med alle aspekter af faget. Med kærlighed til mennesker og hår, giver Louise kunderne en professionel behandling, og vejleder både med henblik på klip, styling og produkter.

Nørderiet gør også, at Louise deltager i så mange kurser og efteruddannelser, som hun kan nå, og det gælder ikke kun hår.  Louise er også en haj til make-up, og deler gladeligt ud af sin viden.

Hos Louise får du en hyggelig og afslappende oplevelse, hvor du bliver forkælet, mens du får et lækkert og professionelt resultat.

Junior hairstylist

Lukas

Lukas startede som elev i januar 2017. Lukas’ gode humør smitter og han gør altid sit ypperste for, at alle føler sig godt tilpas i salonen.

Junior hairstylist

Josephine

Josephine startede som elev i Oktober 2017. Hun har altid kunden i fokus. Josephine har et højt ambitionsniveau, er altid frisk på at lære nyt og har kun ét for øje – at blive den bedste.