Creative Director

Rico er salonens Art Director og har stået for det kreative og ledelsesmæssige ansvar, siden salonens åbning i 1999.

 

 Ricos professionelle fundament er bygget på uddannelse som frisør/make-up artist/stylist og lang erfaring i frisørfaget (siden 1994), samt kontinuerlig uddannelse, stor nysgerrighed og personlig udvikling.

 

Drivkraften bunder i en æstetisk holdning, til individuel personlig fremtoning. Med stor ildhu søger Rico til stadighed efter nye indgangsvinkler, til det personlige udtryk i hårdesign og styling, såvel som i idéudvikling til klippe- og farveteknikker.

Senior Hairstylist

Louise er uddannet i København og har, siden 2012, været ansat hos Bellacci Frizisto. 

Louise er en rigtig hår-nørd! Ikke bare med saksen, men med alle aspekter af faget. Med kærlighed til mennesker og hår, giver Louise kunderne en professionel behandling, og vejleder både med henblik på klip, styling og produkter. 

Nørderiet gør også, at Louise deltager i så mange kurser og efteruddannelser, som hun kan nå, og det gælder ikke kun hår.  Louise er også en haj til make-up, og deler gladeligt ud af sin viden.

Hos Louise får du en hyggelig og afslappende oplevelse, hvor du bliver forkælet, mens du får et lækkert og professionelt resultat.

Senior Hairstylist

Julie kommer fra Aarhus, men har siden 2017, været en del af Team Bellacci Frizisto.

 

Hun går meget op i farve- og  klippeteknikker, styling, opsætninger og makeup,
samt at få det hele til at gå op i en højere enhed. 

 

Du er i fokus, når Julie sikrer, at du får smukt hår og en skarp vejledning.

Senior Hairstylist

Tekst om Esther kommer senere :-)

Senior Hairstylist

Lasse er oprindeligt udlært i Odense, men har arbejdet i Australien i et par år. Nu er han tilbage i Odense hos Bellacci.

Han er indehaver af diverse awards fra både foto- og hårkonkurrencer. Han er en mand, der har fokus på detaljen og udover frisøruddannelsen, er han også udlært make-up artist. Han svinger gerne penslen og giver gode råd og tips.

Junior Hairstylist

Emilie er elev hos Bellacci. Hun brænder for faget, er patentlig og suger viden til sig som en svamp.

 

Hun lytter først og fremmest til kundens behov og tager service meget seriøst. 

Junior Hairstylist

Lukas startede som elev i januar 2017. Lukas’ gode humør smitter og han gør altid sit ypperste for, at alle føler sig godt tilpas i salonen.

Junior Hairstylist

Josephine startede som elev i Oktober 2017. Hun har altid kunden i fokus. Josephine har et højt ambitionsniveau, er altid frisk på at lære nyt og har kun
ét for øje - at blive den bedste.